ФУДБАЛ СЕ ВРАТИО У НАШ ГРАД: Херцеговац пред пуним трибинама дочекао Леотара!

Published on 09/14,2021

Пуна трибина, аплаузи подршке, расположени навијачи и фудбалери који су након дугих шест година заиграли пред домаћом публиком, слика је која је данас виђена на градском стадиону у Билећи.

Пријатељски сусрет Херцеговца и Леотара завршен је резултатом 0:4.
Тренер „Херцеговца“ Рајко Миленић истиче да је задовољан оним што је његов тим показао на терену. „Леотар
је јака екипа. Честитамо им на побједи. Нама је најважније што се фудбал вратио у наш град и што је велики број навијача данас дошао да нам пружи подршку“, каже Миленић.

У редовима Херцеговца истакао се четрнаестогодишњи Алекса Џелетовић који је одбранио и једанаестерац. Из фудбалског клуба „Леотар“ изразили су велику захвалност управи „Херцеговаца“ која им је кажу указала част да буду њихов противник на сениорској "премијери" у Билећи након дугогодишње паузе, као и на гостопримству.
„Желимо им да што прије "стану на ноге" и да се за коју годину поново врате у Прву лигу Републике Српске, а наш клуб ће им у сваком моменту пружити подршку на том путу, што је у неку руку и наша обавеза, јер су многи фудбалери из Билеће са доста успјеха носили дрес Леотара. Радујемо се новим сусретима са Билећанима, а младом и амбициозном руководству клуба желимо да устрају на путу који су започели“, објављено је на званичној страници ФК „Леотар“.

ХЕРЦЕГОВАЦ (БИЛЕЋА): Биберџић (г), Копривица, Г. Попадић, Суџум, Капор, Ђорђић, Ивковић, Комненић (к), Кашиковић, Илић, Мркаић. Играли су још: Џелетовић (г), М. Вујовић, Миливојевић, Грбушић, Војновић, М. Попадић, Милошевић, Стајић, Милидраговић.

Тренер: Рајко Миленић

ЛЕОТАР (ТРЕБИЊЕ): Вукановић (г), Бегенишић, Полић, Пребирачевић, Атељевић, Андрић (к), Рамић, Паранос, Максимовић, Николић, Колак.

Тренер: Бранислав Крунић.

(Радио Билећа)


ФОТО: Чедомил Муцовић

ВИДЕО ИЗВЈЕШТАЈ

 

Пријатељска утакмица
ФК Херцеговац - ФК Леотар 0:4 (0:2)
Максимовић (2), Николић (35), Полић (72) и Колак (75)
ГС Билећа , уторак 14.09.2021. године, 16:00


Comments

Leave a Reply

Додај коментар

Запамти ме