ОКЛ ФСРС - Група Југ "Херцеговина" (млађи пионири)

Published on 10/03,2021

ТАБЕЛА - МЛ. ПИОНИРИ:

П    ТИМ     М П Н И  ГР  БОД
1.СУТЈЕСКА   2 2 0 0 10:0  6
2.ХЕРЦЕГОВАЦ 1 1 0 0  6:1  3
3.ЛЕОТАР     1 1 0 0  3:0  3
4.ЛЕОСТАРС   2 1 0 1  4:3  3
5.МЛАДОСТ (Г)1 0 0 1  0:3  0
6.СТАКОРИНА  1 0 0 1  0:4  0
7.ВЕЛЕЖ (Н)  2 0 0 2  1:13 0


Comments

Leave a Reply

Додај коментар

Запамти ме