ОКЛ ФСРС - Група Југ "Херцеговина" (пионири)

Published on 10/03,2021

ТАБЕЛА - ПИОНИРИ:

П    ТИМ     М П Н И  ГР  БОД
1.СУТЈЕСКА   2 1 1 0  4:2  4
2.ХЕРЦЕГОВАЦ 1 1 0 0  5:0  3
3.ЛЕОСТАРС   2 0 2 0  2:2  2
4.СТАКОРИНА  1 0 1 0  0:0  1
5.МЛАДОСТ (Г)0 0 0 0  0:0  0
6.ВЕЛЕЖ (Н)  2 0 0 2  0:7  0


Comments

Leave a Reply

Додај коментар

Запамти ме